uitvinder rasp

Wie de uitvinder van de kaas rasp?

De kaas rasp was uitgevonden door mij DisposableFairy (online naam) omdat ik zo ontzagwekkend. denk maar waar zou u vandaag als u uw vingers niet kon vernietigen terwijl het maken van een broodje kaas . . .

Wie de uitvinder van de pindakaas en banaan sandwich?

Jim Bonner uitgevonden de boterham met pindakaas en banaan. Jim woont in Toronto en langs zijn levensreis; Hij ontwikkelde wat is genoemd naar de wereld de grootste sandwich combinatie sinds pindakaas en jam. Jim geperfectioneerd broodjes pindakaas & . . .

Wie de uitvinder van pen spinnen?

Toen het tijdperk van zijn COOL zich over de hele wereld verspreidde, waren mensen desperetely proberen te komen met koele kunsten. In het proces vele coole kunsten zoals boek spinnen, één zijde tas uitvoering, flodderige broek en hoofd telefoons op . . .

Wie de uitvinder van de Iridium satelliet telefoon?

n om te garanderen dat mensen zullen hebben betrouwbare communicatie ongeacht hun locatie, de Iridium telefoons werden uitgevonden, en deze, samen met hun Iridium antenne en Iridium satelliet, ervoor te zorgen dat de telefoon voldoende signaal overal . . .

Wat is wat informatie over de uitvinding van het internet?

Uitvinding van het Internet veel mensen denken dat het Internet is een recente innovatie, wanneer in feite de fundamentele ideeën achter het Internet zijn er al meer dan een kwart eeuw.De ontwikkeling van wat we nu het Internet noemen begon in 1957 t . . .

Wie de uitvinder van het spel genaamd voetbal?

Alle vormen van voetbal en American football, Canadian football, Australian rules football, Gaelic Voetbal, voetbal (soccer), Rugby Union Rugby League voetbal kunnen worden getraceerd terug honderden jaren aan een bal spel bekend als "stuk voetbal&qu . . .

Wie de uitvinder van honkbal?

Het antwoord op de vraag wie de uitvinder van honkbal lonen een groot debat baseren aan te raken. Was het Rounders? Abner Doubleday? Alexander Cartwright?De volgende zijn uitzicht vanaf Wikiantwoorden leverden:De Engelsen uitgevonden honkbal (Zie hon . . .

Wie de uitvinder van het Internet?

Antwoord Het Internet werd oorspronkelijk ontwikkeld door DARPA - het Defense Advanced Research Projects Agency - als een middel om het delen van informatie over defensie-onderzoek tussen de betrokken universiteiten en onderzoeksfaciliteiten van defe . . .

Waar was de uitvinder van de computer?

"De vader van Computers" Charles Babbage , uitvinder van de 1ste mechanische Computer... in 1834 droomde hij van het ontwerpen van mechanische rekenmachines. "... Ik zat in de kamers van de analytische Society, in Cambridge, mijn hoofd voor . . .

Wie de uitvinder van de telefoon?

Alexander Graham Bell, Schots uitvinder, wetenschapper, filantroop en leraar van de doven is de persoon die wijdst gecrediteerd als de uitvinder van het elektrische toestel. Op 7 maart 1876 werd hij de eerste om te ontvangen van een octrooi voor dit . . .

Wanneer was de uitvinder van de faxmachine?

Wanneer de Fax Machine was InventedThe FAX machine zoals we weten dat het is een uitvloeisel van draad foto machines van de jaren 1920 en 1930. Hetzelfde principe. Na dat weer fax die ook verzonden was wordt door kortegolf aan schepen vandaag. In al . . .

Wie de uitvinder van de computer?

Velen zeggen dat de eerste computer is de "difference engine". De eerste van deze apparaten werd bedacht in 1786 door J.H. Müller. Het werd nooit gebouwd.Verschil motoren waren vergeten en vervolgens herontdekt in 1822 door de Engelsman Charles . . .

Wie de uitvinder van de eerste Dirt Bike?

Niemand de uitvinder van de fiets van het vuil. Mensen begonnen te wijzigen hun fiets te rijden in het vuil, te beginnen met knobby banden en betere schorsingen, veranderende gearing/tandwielen, frames, alles posssible te verlichten en te versterken, . . .

Waarom werden de uitvinder van camera's?

Camera's waren uitgevonden om te herhalen van het beeld op een scherm als bewijs of om dingen die gebeurd in het verleden te herinneren of aanwezig.Oorspronkelijk was de camera te vangen een moment in de tijd snel en precies gemaakt. Schilderijen vaa . . .

Wanneer was de uitvinder van de schuur?

It's hard to pin down een uitvinding van de exacte datum, maar het woord en het idee gebruikt werden reeds in de 1440s, volgens Wikipedia.AntwoordMensen gebouwd in moeilijker tijden, een klein gebouw, gescheiden door een korte muur, waar zowel mensen . . .

Wie de uitvinder van de microchip voor huisdieren?

Geest ControlIn de Nexus magazine artikel, getiteld "The Microchip en the Mark of the Beast", Dr. Carl Sanders vertelt over het project die leiden tot de uitvinding van de microchip die het Merkteken van het beest wellicht. Sanders werd de leide . . .

Wie de uitvinder van de camera?

De eerste "camera's" waren eenvoudige vakken die licht door een gaatje gericht, creëren van een beeld. In de 15e eeuw, kwaliteit glazen lenzen kunnen worden gebruikt om de focus van deze beelden, en door de 19e eeuw chemische stoffen zoals zilve . . .

Waar was de uitvinder van de eerste computer?

"De vader van Computers" Charles Babbage , uitvinder van de 1ste mechanische Computer... in 1834 hij gedroomd van het ontwerpen van mechanische rekenmachines." ... Ik zat in de kamers van de analytische Society, in Cambridge, mijn hoofd voo . . .