twee pondmunt

Twee personeelsleden verhoudingen. Is dit legit?

Hallomijn werksituatie is sterk veranderd deze week en massaal ingewikkeld. Ik vraag iedereen om meningen en informatie. Hier de situatie:Ik ben momenteel een vaste werknemer op part-time. Mijn jaarsalaris alleen van deze activiteit is ongeveer €17.4 . . .

Twee deeltijdse banen in plaats van een full time baan aannemen

HalloAls u hoe in plaats van een voltijdse functie (38-45 h/week) nu twee deeltijdse posities die leiden hetzelfde per week van aantal uren dan werkt over, van belasting tot? Moet u (één, geen kinderen) controle van klasse I en anderzijds over VI een . . .

Tweede-home belasting bij twee verbonden condos

10 jaar geleden, heb ik een doorbraak tussen twee aangrenzende flatgebouwen met eenparigheid van stemmen communautaire van eigenaren. Ik bewonen deze twee appartementen verbonden aan een eenheid sindsdien. In het land register voltooid eenheden zijn . . .

Extra inkomsten met twee banen als een student/huurder

Halloover mezelf: Ik ben 26 jaar en student in Berlijn. Mijn ziektekostenverzekering wordt op dit moment, sinds half-the orphan, betaald door de DRV.Ik ben nu momenteel een relatie van 400 euro. Een vriend heeft nu bood een meer geringfüfgige werkgel . . .