soorten technologie

Wat zijn de verschillende soorten of soorten technologie?

In de moderne tijd zijn er een aantal verschillende soorten technologieën ontstaan; Deze zijn gecentreerd rond manieren die we leven en hoe we ons leven aangenamer maken. Bijvoorbeeld:1. ondersteunende technologie is technologie die wordt gebruikt do . . .

Drie soorten technologie?

De drie soorten technologie:a. toolsb. gadgetsc. processenU moet ook realiseren technologie is iets dat door de mens veroorzaakte, die heeft een doel, dat ons leven of onze wereld eenvoudiger of beter maakt. . . .

Het voorbeeld geven van 3 soorten technologie?

Ik zou zeggen 3 soorten technologie zijn: 1.Ancient, deze technologie zou worden Hefbomen, trekt en nieuwe uitvindingen die dingen easyier expectialy in de reis- of opbouwen van banen. 2. moderne, dit is bijna zelf-explanitory, een ding hebben we in . . .

Welke soorten technologie maakt gebruik van politieagenten?

Politieagenten gebruik technologie zoals, maar is niet beperkt tot: auto's, geweren, tasers, walkie-talkies, zat-navs, adem testers, computers voor het controleren van de spullen en lichten om u te leiden. Hoop dat dit geholpen. . . .

Welke soorten technologie worden gebruikt in de sterrenkunde?

Computers zijn waarschijnlijk de grootste. Optische telescopen zijn 19e-eeuwse technologie, en radio-telescopen zijn vrij goed ontwikkeld door de jaren 1960. Computers en elektronische communicatie zijn sindsdien de grootste verbeteringen. . . .

5 soorten technologie?

Engineering, wetenschappelijke, medische-, biologische-, en milieu, om enkelen te noemen. . . .

Positieve en negatieve effecten van technologie op milieu?

Het positieve effect van technologie op het milieu is dat het leven een stuk gemakkelijker en doeltreffend door middel van verschillende soorten technologie heeft gemaakt. Het nadeel van de technologie op het milieu is dat het heeft geleid tot meer g . . .

Welke invloed heb technologie spelen in World War 2?

Dit ten behoeve van oorlog gemaakt een omgeving waar industriële technologie ontwikkeld in een snel tempo. Er is niet ruimte hier te overwegen van de belangrijke ontwikkelingen in Duitsland, Rusland en Verenigde Staten. Dit verzet zich tegen een stud . . .

Hoe groot is het heelal?

Het universum is zo, uiterst reus, is het vrijwel onmogelijk om daadwerkelijk veronderstel hoe groot het echt is. Het beste ding om te doen is om te beginnen met iets kleine en werk omhoog vanaf daar; Dus laten we beginnen met de aarde. Aarde lijkt m . . .

Wat vertelt u NASDAQ?

Hoe kan ik het beste deze site gebruiken?De NASDAQ-site is geoptimaliseerd voor het bekijken met Netscape Navigator 6.2 en hoger, Microsofts Internet Explorer 5.0 en hoger, en AOL 6.0 en hoger browsers. In sommige gebieden van de site, maken wij gebr . . .

Hoe kan ICT?

ICT is de mededeling van de informatie en technologie die wordt gebruikt vandaag door de moderne wereld om activiteiten eenvoudiger en productiever."ICT" wordt gebruikt als een algemene term voor alle soorten technologieën waarmee gebruikers te . . .