serologie dengeu

Wat is een serologie lab?

Serologie, de studie van serum, is de wetenschap die zich bezighoudt met antigeen-antilichaam of immunologische reactie van het lichaam, met behulp van een specimen serum.Een primaire rol van de serologische lab is voor de diagnose van infectieziekte . . .

Wat is een serologie lab cmv igm testen?

CMV IgM is een lab test detecteert IgM voor cytomegalovirus (CMV), meestal in het bloed. IgM duidt meestal op een infectie recent of actueel; in het geval van CMV, kan het ook wijzen op reactivering van een oude, latente infectie. . . .

Hoe is levercirrose gediagnosticeerd?

Diagnose levercirroseDe gouden standaard voor de diagnose van cirrose is een lever biopsie, door middel van een percutane, transjugular, laparoscopische of boete-naald aanpak. Histologisch levercirrose kan worden geclassificeerd als micronodulaire, m . . .

Wat zijn de takken van de wetenschap?

acarologie studie van mijtenaccidence grammaticaboek; wetenschap van verbuigingen in grammaticaaceology therapeuticsacology studie van medische remediesakoestiek wetenschap van geluidadenology studie van klierenaedoeology wetenschap van generatieve o . . .

Wat zijn de soorten artsen?

A[+] Allergologie[+] Andrologie[+] Anesthesie[+] Angiologie[+] Luchtvaart geneeskundeC[+] CardiologieD[+] Tandheelkunde[+] Dermatologie[+] RampengeneeskundeE[+] Spoedeisende geneeskunde[+] EndocrinologieG[+] Gastro-enterologie[+] Algemene praktijk[+] . . .

Welke woorden eindigen op het achtervoegsel logie?

agrobiologie. analogie. bloemlezing. antropologie. verontschuldiging. Archeologie. Astrobiologie. Astrologie. axiologie. bacteriologie. biologie. biotechnologie. cardiologie. chirology. Chronologie. klimatologie. cosmetologie. kosmologie. craniology. . . .

Voorbeelden van het achtervoegsel-ology?

etiologieanalogiebloemlezingbiologiecardiologiecosmetologiekosmologiecryptologieDoxologieDermatologieecologieEtymologieetiologieGlaciologiegeologieGemologyGerontologieGenealogieHistologiehematologiehomologieImmunologielithologiemeteorologiemethodolog . . .