hoe moet de voorhuid worden opgerekt?

Hoe moet een snijplank worden schoongemaakt?

Voor plastic boards: schrobben met zeep en warm water. Als u wilt, voeg enkele schotel wasmiddel en laat het weken op daar. Sommige om vlekken te verwijderen (van voedsel), zetten een mix van koosjer zout en een scheutje witte azijn over nacht. Het z . . .

Hoe moet een menu worden geschreven?

Maak de meny gemakkelijk te navigeren en beschrijvende, niet te vergeten fraai ogend wandapparaat.Groeperen vergelijkbare objecten, zoals salades, pasta, sandwiches, voorgerechten, desserts, enz. Schrijf een beschrijving van elk item die bestaat uit . . .

Hoe moet een thermometer worden gesteriliseerd?

Digitale thermometers moeten een plastic hoes, maar zelfs met dat, u kunt een alcohol doekje grondig NAT, wrijf het en laat het aan de lucht droog na elk gebruik. Sommige van de digitals zal batterij en "moederbord" problemen hebben als je ze in . . .

Hoe moet de meerval worden voorbereid?

Meerval is mijn favoriet, ik hou van cole slaw, maïs en hush puppies!! Probeer het In toevoeging: Probeer een beetje basilicum toe te voegen aan de paneren, ik gebruik een zuidelijke recept voor de paneren, een deel bloem te 4 delen maïsmeel. Basilic . . .

EU pensioen! Hoe moet het worden belast?

Ik heb eindelijk mijn betaling ontvangen van de RV. Dit bedroegen ongeveer 15000 EUR. Huidige pensioen werd toegekend. Nu mijn vraag: Ik heb pensioen vóór de EU voor de jaren 2010 en 2009. De terugbetaling aan me was maar in het jaar 2011. Hoe moet d . . .