Geel mail

Factuur per E-mail zonder digitale handtekening geldig?

Hallo samenIk ben Freelancer op het gebied van het voor een korte tijd en nu wil mijn eerste factuur. Is het wetsvoorstel juridisch bindend of voor de IRS als ik stuur als PDF-document per E-mail zonder digitale handtekening, zelfs zonder een handtek . . .

Accountgegevens via e-mail verzenden?

Is het echt nuttig om accountgegevens via mail te verzenden? Het probleem is dat aan de ene kant natuurlijk makkelijker iemand die "hack mijn account" krijgt toegang tot de gegevens, aan de andere kant is dit de snelste manier natuurlijk mijn ge . . .

Spam e-mail met schulden

Hallo, heb ik gisteren een spammail praten iets stevig en Nachfoderung van een factuur. Complete onzin natuurlijk, en ik heb niet gemerkt. Maar zou graag zelfs als een juridisch niet tegen dergelijke e-mails of de afzender kan doorgaan. Dit is maar e . . .

Verslag fraude e-mails?

Moet of kan u teken ergens scam e-mails, zodat mensen kunnen misschien zelfs lastig gevallen. . . .

Einzuggsermächtigung-bankrekening: mail is genoeg?

Hoe ziet het wettelijk voor Oostenrijk uit. Een jaarlijkse contributie moet worden betaald bij een club, de leden, zou dat dit automatisch elk jaar van hun bankrekening wordt getrokken. De club moet een handtekening of als een e-mail met de gegevens . . .