elektrische schemas van golfkarretjes

Wat is de elektrische geleidbaarheid van benzine?

Ten eerste, het hangt af van de specifieke benzine mix, de hoeveelheid ethanol blended erin, en de temperatuur van de brandstof.In het algemeen worden de volgende waarden gebruikt voor elektrische geleidbaarheid:Benzine: 1 x 10-14 mho/cm (zonder enig . . .

Vermogen voor elektrische garagedeur van belangrijkste circuit?

Ik moet irriteren me zowat mijn huurder. Ik heb het opbouwen van een elektrische garagedeur in een huis waar ik heb twee huurders. De garage is toegankelijk via een zijdeur voor alle partijen door de poort. Aangezien het een over het algemeen heeft g . . .

Hoe kun je een elektrische scooter van twee wielen sneller gaan?

Ik veronderstel dat je kon een of andere manier de stroomsterkte van de batterij om de motor draaien sneller verhogen, maar het zou waarschijnlijk burn-out. Van, als er een soort versnelling rijden je zou kunnen stellen een groter tandwiel op de moto . . .

Wat is het schema van de vuren voor gieten dik glas platen?

Natuurlijk, dat hangt af van welke oven die u gebruikt. Dit is een geteste schema gebruikt in Paragon ovens.Gieten 2" dikke plaat:1) 50 ° / uur tot 1150 ° & wachten 45 minuten2) 50 ° / uur tot 1200 ° & vasthouden voor 2 uur3) 50 ° / uur tot 1 . . .