Financiële investering

Vraag:

Hoe kan ik €40000 instellen op de gewinnbringenstens?


Antwoord:

Hi broidorf, met zo'n vraag, u überforderst een gerenommeerde consultant. Het is een oproep aan de minder gerenommeerde Advisor, om u te trekken over de tafel op hetzelfde moment.

Voordat u geld moet u wel vrienden via het kader duidelijk. Voordat je denkt woorden als "Winst", "Return" of "Prestaties" helemaal dat, moet u zitten kundig voor dat uitleggen.

  • Hoe lang bent u bereid te investeren van het geld
  • Hoe moet de beschikbaarheid gedurende de looptijd
  • Welke schommelingen wellicht het systeem in het ergste geval
  • Welke verliezen bent u klaar om te dragen
  • Als u rekening met eventuele wat morele wilt aspecten met betrekking tot de plant.

Als u uw adviseur dus iets in de stijl van, "Ik moet maken van 40.000 euro, die ik waarschijnlijk, maar niet absoluut zeker niet nodig hebben tijdens de komende 5 jaar. Ik heb een nerveuze maag, zodat ik niet echt goed kan omgaan met schommelingen in de waarde van meer dan 2000 euro. Ook afhankelijk ik echt van het geld, omdat het zijn kan dat ik gedwongen ben om te kopen me een nieuwe auto met het geld snel "weet dan hij een aantal (hopelijk) passende voorstellen vrienden kan presenteren.

By the way, hoeft u niet op doelen van de "equity" in deze context. Deze vloeien voort uit de eisen. Als je de tegenovergestelde manier - dus wilt maximaliseren opbrengst – dan de echt belangrijke aspecten - namelijk uw persoonlijke voorkeuren - ga vergeten aan het eind en verloren. Dit is niet gewoon een schande, maar gevaarlijk, omdat de impact van uw persoonlijke wensen zijn meestal cruciaal voor het slagen of mislukken van een investering.

Advertisement