zwanger haggis

Gedreven ungeküdigt naar de tijd ALG 1 en nu zwanger.

Hallo samenIk ben een langer ziek geschreven heb en dit jaar is gedreven door het ziekenfonds. Aangezien ik ben nog niet aangekondigd krijg ik maar nog steeds werkloosheid 1. Nu kreeg ik onverwacht zwanger. Welke rechten beschikbaar zijn voor mij? Ka . . .

Zwanger in het onderwijs

Hallo, ik ben in opleiding en hebben net ontdekt dat ik zwanger ben. Nu de vraag rijst (ik beroepsopleiding uitkering (BAB), een onderwijs-salaris van 250 euro en kind ondersteuning krijgen, dus in totaal ca. 1000 euro),.Wat moet ik nu doen als ik de . . .

Zwanger op 17, eigen appartement

Onlangs was ik 17 (op 9 December)... Nu heb ik een paar vragen. Dus aangezien mijn grootouders gezinsredenen mijn voogdij, sinds mijn grootouders en ik hebben gegund, maar veel conflicten hebben, besloten ze omdat ik mijn hele leven moest leren van o . . .

Hartz4? Zwanger? Werkende vennoot? Appartement? Help!

Hallo, het gaat om de volgende situatie: (20) ik onverwacht zwanger en werklozen. Betrekking tot dusver maar geen steun van het Bureau, steunen mijn ouders mij deel... Ik woon met mijn vriend (26) werken aan de gang, maar ongeschoolde, over €1100 NET . . .

Zwanger ondanks ALG ik.

Hallo geachte, ik heb een vraag, ik ben momenteel werkloos, ALG verwijzen naar de 01.10.2014 ik wil in de tijd om zwanger te worden. En nu weet ik niet hoeveel geld is beschikbaar voor mij? Ook, ik ben getrouwd... LG . . .

Weduwe en zwanger

Ik heb 36 jaar en verwijzen naar I am Witwenrente - non zwanger van mijn vriend... zou nu graag willen weten als ik kan krijgen het pensioen blijft voortbestaan ondanks de zwangerschap? . . .

Zwanger in de ouderlijke - hoe is de ouders geld berekend?

Hallo! Ik googled overal, maar op mijn vraag nog steeds heb ik niet gevonden nog dus een juist antwoord, als iedereen schrijft iets anders.In mijn geval is het volgende: Ik ben in een ouderschapsverlof van twee jaar, waarin ik verwijs ouders geld voo . . .

Zwanger met 2 banen / werkgelegenheid verbod?

Hallo. Zo keer of gelijk is aan mijn vraag voor mij en mijn situatie. Ik ben 5 weken zwanger en heb 1 x 2 zware banen, deel tijd detailhandel / 21.00 uur week en 1 x €450 als zuigkracht. Dus beide inspannende banen die tillen met veel, bend over, rou . . .

Zwanger in ouderlijke

Dus mijn vraag als volgt is: Ik heb een gezonde jongen aan de wereld in oktober 2012. Aangezien de ouderlijke 02.12.2012 tot de 06.10.2015 d.w.z. 3 jaar verlaat ben. Mijn ouders geld laat ik me verdeeld over 2 jaar. Als ik nu zwanger gedurende deze t . . .

Annuleren en dan zwanger?

Vruchtbaarheid is op mijn partner en mij. (beide Ü30)Nu het werkte niet nog de afgelopen paar maanden.Omdat mijn partner en ik dit jaar krimpen zou (300 km afstand ertussen) moet ik nu mijn werk neerleggen. Ik heb een periode van 6 maanden van aankon . . .

Geef u tijdens het sollicitatiegesprek als je zwanger bent?

Hallo, u moet opgeven wanneer je naar een baan solliciteren als men zwanger is? Stel de aangeboden baan is de droombaan en u wilt er zeker hebben hem en vervolgens verder na zwangerschaps-/ moederschapsverlof.Op zich kan de werkgever geen bezwaar heb . . .

Zwanger in de 6monat was ARGE problemen!

ALO:, ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik ben een 6 maand zwanger haat een plaats, maar was niet in de stad omdat ik had problemen met de wmieter... en zou moeten betalen voor het contract van mijn warmiete... en hebben dan beëindiging van getellt e . . .