waar woont maradona

Waar woont Diego maradona?

Diego Maradona was een voetballer uit Argentinië. Hij werd geboren op 30 oktober 1960. Men gelooft dat Maradona in Dubai woont. . . .

Waar woont koningin Elizabeth II?

De meeste van de tijd, koningin Elizabeth II en haar gezellin, prins Philip, wonen in Windsor Castle in Berkshire.Ze verblijft ook vaak in Buckingham Palace in Londen, die haar officiële residentie, en waar haar belangrijkste kantoren worden gehandha . . .

Waar woont jiro wang?

Geboren in Taiwan, reist hij met zijn band, Fahrenheit. Heb geen informatie die aangeeft waar hij momenteel woont, dus kan alleen maar aannemen dat hij nog leeft in Taiwan. . . .

Waar woont de president van Sri Lanka?

Voormalige voorzitters van Sri Lanka woonde in de Janadhipathi Mandiraya (President's House) in Colombo 1 maar om veiligheidsredenen Mr. R. Premadasa voorkeur tempel bomen woonplaats (Minister-president House). Na dat, mevrouw Chandrika Bandaranaike . . .

Waar woont Jacqueline Wilson?

Dit is waar u kunt contact opnemen met haar uitgever Jacqueline Wilson fanmailt.a.v. redactie departementRandom House Children's Books61-63 Uxbridge RoadLondenW5 5SAKingston-upon-Thames, Groot-BrittanniëZe woont in Kingston-Upon-Thames. . . .

Waar woont Tommo in privé vreedzame?

Iddsleigh is de naam van de plaats waar tommo op de begginning van het boek woont, echter wanneer charlie uit laat hij Sergent verschrikkelijk hanley vermeldt dat in "Blighty" het is regende katten en honden dit ook zou de naam van de plaats die . . .

Waar woont Demi Lovato?

Demi Lovato woont in Burbank, CA. Zij en Selena Gomez zijn uit Texas waar ze nog huizen. . . .

Waar woont Goldie Hawn nu?

Goldie Hawn woont in Bovingdon, maar ik ben niet waar wal! Hij woont achter de school sommige waar.Hoop dat ik uw vraag beantwoord. Bye . . .

Waar woont de Johnny Depp?

Johnny depp woont in Frankrijk helft van het jaar en in Amerika, de andere helft.De stad in Frankrijk is echt klein, maar er zijn huis is echt klein. Hij wordt vaak gezien door de mensen die in de stad leven! :) Johnny Depp:).Hij heeft ook een huis u . . .

Waar woont Tim Lincecum van moeder?

Ze woont in Puerto Princesa City in de provincie van Palawan in de Filipijnen. Kort na de bittere scheiding van Tim's vader, Chris, verhuisde ze naar Palawan en waar ze ontmoette en trouwde met een Amerikaanse ex-pat, een voormalig aannemer uit Calif . . .

Waar woont david hasselhoff?

Hij woont in tucson arizona, waar ik woon, hij woont in het catalina foothills district, ive gezien zijn huis en hem . . .

Waar woont Scott Niedermayer?

Aangezien hij voor de eenden speelt veronderstel ik dat hij woont ergens in het gebied van de Anaheim. Hij komt uit Cranbrook, BC en ik denk dat dat is waar hij het grootste deel van het laagseizoen. . . .

Waar woont van Frankenstein monster?

Na de vlucht van Frankenstein thuis, hij neemt naar het bos en de bergen, waar hij zegt dat hij op bessen en wortels leeft. Snel hij ontdekt van de De Laceys thuis, en woont in wat ik te begrijpen dat deze een klein bijgebouw gekoppeld aan de zijde v . . .

Waar woont de Zwaluwpapegaai?

een papegaai in een boom of een regenwoud ze meestal in het regenwoud leven omdat je ziet ze rond waar je woont in minder je wonen door een regenwoud of hebben van een huisdier papegaai niet woont, en dat is waarom! . . .

Waar woont David boreanaz?

David Boreanaz woont in Los Angelos, sommige waar in het rijke heuvelachtige gebied... maar het exacte adres wordt nooit vrijgegeven... zelfs de media zijn niet hardop af te drukken of foto huisnummers... incase van CRAZY STALKERS!!! Hij is een beroe . . .

Waar woont Jason dolley?

Ik weet niet speciaal waar Jason Dolley woont maar ik weet dat hij kan leven in Los Angelos, California. Niet zeker maar ik probeerde mijn best! . . .