Hoe de verhuizing na het beëindigen van de dubbele financieel beheer en de verhuiskosten in nieuwe binnenlandse belasting wordt behandeld?

Vraag:

Hallo

de volgende feiten.

Ik gaf mijn werkgerelateerde tweede huis om de 10/29 in Hamburg.

Daarnaast had ik eerder een huis buiten Hamburg (in de buurt van Aken) dat ik volledig hebben opgelost nu op de 22.11.2015 (huisvesting levering, etc.). De belangrijkste woning in het vorige huis geven ik zo als gevolg van de verre plaats van activiteit, op. Laatste huur voor de vorige hoofdverblijfplaats is daarom betaalbaar voor eind November (Appartement 3 maanden geleden aangekondigd)...

Op de 10/29, ben ik klaar met mijn dubbel financieel beheer met de terugkeer naar de eerdere hoofdverblijf. Deze operatie zou belasting gemakkelijk af te bakenen.

De 01.11, ik kocht een gloednieuw appartement in Hamburg of het appartement plaatsvond overhandigen (ook de tot intrekking bij de registratiekantoor van Hamburg gemeld tot nu toe). Dit appartement is nu mijn nieuwe hoofdverblijfplaats.

Van de 01.11.habe woonde ik daar maar nog steeds niet "correct". Werden alleen nog behangers en vooral werkt bij het oude appartement renovatie. Dus ik alleen het complete meubilair nu op 14 November naar Hamburg en de laatste dag van de bewegende geweest gewoon zoals gezegd aan de 22.11.

Mijn vraag is nu hoe ik omgaan met de kosten. Kosten in verband met dubbele betaling van huur en kosten voor de overgang (video's uit de voormalige Hauptwohung naar Hamburg na de Nov-1).

Het registration office heeft nu gemeld als enige appartement uit de 01.11 Hamburg, hoewel ik betalen ja van de oude plaats tot November en nog activiteiten hebben plaatsgevonden, zelfs na de 01.11.

Kosten voor de dubbele huur kan ik put voor nu. Huurkosten voor de oude of de nieuwe appartement. Ik krijg de restitutie na de 01.11 (vervoer van meubilair, appartement overdracht EG) Problemen?. Niet zo makkelijk of misschien was ik ook te veel gedachten...


Antwoord:

Ik samen te stellen dat sommige punten kunnen niet worden voltooid, op mijn leeftijd die u niet langer zolang teksten onthouden kunt ;-)

-De resolutie van de HH-huis is onderdeel van de dubbele financieel beheer. Opnemen (*) de betaling van de huur voor November

-De beweging van de HH thuis (na Aken) is niet professioneel, kan dus ook niet worden gevorderd.

-Inlog problemen zijn het financiële kantoor.

-Verplaatsen vanuit Aken naar Hamburg wordt professioneel geleid, u kunt aanspraak maken op alle daarmee verband houdende kosten. Ook (*) de dopplte huren

(*) ik zocht net dat zoekresultaten dit advies hebben bevestigd.

Advertisement